Ad.1 Obojętnie, szczerze to ja nawet nie wiem jaką mam w domu. Ale dokup olej lniany i dodawaj po łyżeczce do ryżu :) Ad.2 Nie gotuj piersi w wodzie, lecz na parze, albo zrób na patelni teflonowej. Spokojnie posolone i usmażone piersi wytrzymają 3dni w lodówce (jak masz lodówkę z poziomami chłodzenia to daj tam gdzie najchłodniej i już :) ) Ad.3 [...]
[...] gr białek jaj 1 duży brokuł minimum na posiłek lub 3/4 torebki szpinaku lub 1 duży zielony ogórek 3 porcje izolatu ( 2 rano 1 na noc ) do tego przyprawy słodzik ew olej kokosowy i oliwa ( aktualnie nie używam ) supli nei licze a) nie za wszystkie zapłąciłem z własnej kieszeni b) na każdy mam dobre ceny np 1,6 kg izolatu isosensation [...]
podobnie działał tylko apteczny farmak, a ten szybko został wyparty przez wy***ki... gestszy olej od farmaka i mniejszy bol po iniekcji (o ile w ogole jest). od kilku lat biore tylko i wylacznie propa i bardzo mnie ucieszyl ten rodzynek na rynku. nawet biore te same dawki i ciagle notuje progres (tzw spadkow nie notuje 'po' chyba ze robie [...]
hefe i QURCZAK z jednej pakjerni cyclone - wyszło jakbyś olej wpychał w lewy bark zapewne prawa strona odzwierciedla rzeczywisty stan Zmieniony przez - MikX w dniu 2010-03-12 22:25:38
Marta, a powiedz mi, oliwe/olej to łyżką wsuwasz, czy dodajesz do białka bo jakoś ciężko mi sobie wyobrazić połączenie słodkiego białka jagodowego z tą oliwą...
[...] i tez bedą zachwycone :) w 2 filmiku myślałem ze przynajmniej 1 raz misiek pozwoli sie rzucic temu małemu.Ale gdzie tam :)Niewiem czy czytałas aktualne wuydanie Kif ale olej lniany prawdopodobnie najlepiej stosowac z twarozkiem według diety diety dr Budwig sam tez zamierza spróbowac. Jak chesz poczytac to wpisz dr Budwig jest tego pełno. [...]
[...] Na posiłki te powinny składać się: źródła białka - drób, ryby, czerwone mięso, jajka, ser biały; źródła tłuszczy jednonienasyconych - oliwa z oliwek i wielonienasyconych - olej lniany i orzechy włoskie; węglowodanów - płatki owsiane, brązowy ryż (węglowodany w znikomych ilościach); mnóstwo zielonych warzyw. Tego jak to łączyć, ile jeść i kiedy [...]
pasta z jajek jest fobra do tego szczyporek. Mozna sobie troche majonezu dac - a co tam wliczyc do bilansu ewentualnie olej slonecznikowy bo smakowe zle wyjda
[...] z badania zamieścić, zwłaszcza jesli coś ciekawego udało się wykazać. Co do żelków, myslę że jesli chodzi o odpowiedz "anaboliczną", to wiele od carbo nie odstają a na forum zdażaly się juz pytania czy mozna olej w mięsnie wbijać żeby były wieksze, albo brązerem chleb smarować... Zmieniony przez - faftaq w dniu 2010-06-21 17:17:55
Dzień 5 (25.06) I 3 jajka, warzywa II podroby, olej, warzywa, jajko III jw. IV omlet białkowy z wheyem i migdałami + 15g fruktozy (boski ) V bebło tuńczykowe Bez treningu, dreszcze stulecia mam Także aspiryna i mam nadzieje wstać w lepszej formie Zmieniony przez - zouzelina w dniu 2010-06-25 20:37:10
Ania, wez sie podziel no Zouzelina- mam to samo, jak ostatnio zrobilam cala paczke watrobki z cebula i pieczarkami+ olej rzepakowy to obmyslalam jak policzyc BTW porcji
Ale kurva ja dopiero co zlazłem z bomby. Przez miesiac wino+prop. Dieta 3500-4000kcal. 2.5 g bialka, 1.5 fatu i reszta to węgle. Miecho: cycek, krowa, wieprzek. Tluszcze: oliwa, olej lniany Wegle: gryczana, ryz, makaron Cwiczylem splitem 4 x tydzien. Do tego 2 x w tygodniu aero po 60 min. Co ja do piz dy zle zrobilem?
Ja mam dietę opartą na białku i idzie redukcja:). Fajnie zaopatrzyć się jakiejś DOBREJ jakości tłuszcz bo smalec a oliwa z oliwek czy olej rzepakowy to zupełnie inna bajka.
Te kabanosy to proponowałbym tak tylko max.2razy w tygodniu. Lepszym rozwiązaniem będzie boczek lub np. karkóweczka+masło. A jak wymyśliłeś żeby zastąpić te konserwy?? Najbardziej irytujący jest chyba ten szprot w oleju, bo ten olej to jak z McDonalda pewnie
SMALEC 100 g = 880 kcal (wg mnie najlepszy tłuszcz do długiego smazenia(jeszcze olej kokosowy) 100 g dostarcza 99,5 g tłuszczu, w tym: 45 g kwasów tłuszczowych nasyconych, 44 g jednonienasyconych i 8 g wielonienasyconych do czego do smażenia mięs i ryb; smalec skraca czas smażenia, nie wsiąka w mięso, nie zmienia się w truciznę pod wpływem [...]